Beköszönő

2012.07.03. 21:40

Kedves Olvasók!

A blog ötlete egy kósza újévi fogadalomból született, azaz minden hónapban teszek valamit, amit előtte még sohasem. Például először utaztam repülőgéppel májusban.

A nyári hosszabb tervem az lesz, hogy végig járom a BKV összes járatát - legalább egy irányba. 1-299-ig, és majd ha végeztem, akkor éjszakaiakat is :)

Kis őrültség a mindennapokban :) 

Mivel mobil tanár vagyok, naponta megfordulok Budapest több kerületében is: a mai útvonalam pl.: Zugló-Normafa-Corvin negyed- Blaha-Sárkány Center-Zugló volt. Ha lenne okostelefonom, amin futna egy olyan alkalmazás, hogy mennyi kilométert utazom egy nap, akkor ma biztos elértem volna a 15 -20 km-t.

A posztokba felteszem az aktuális útvonalat és az élményeket, nem mindegyik lesz izgalmas, de ugye a BKV-ról beszélünk, ott mindig történik valami :)

Üdv.:
Puncskocka

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestiturak.blog.hu/api/trackback/id/tr224626745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

instantpipacs 2012.08.05. 19:49:47

Ez nagyon jó ötlet :)
süti beállítások módosítása